П`ятниця, 17.05.2024, 06:49
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
працівник КМСД
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Квітень » 24 » Приємна новина
21:48
Приємна новина

Команда міської ЗОШ №2 пройшла у фінал фестивалю Дружин юних пожежних

Клуб веселих та кмітливих. Популярна інтелектуально-гумористична гра з конкурсами, імпровізаціями, розігруванні заздалегідь заготовлених сцен, демонстрації відеороликів та виконанні пісень. Саме такою нещодавно й була гра на кущовому етапі Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних у м. Біла Церква.

Уже 23 рік поспіль цей фестиваль збирає молодих і талановитих помічників рятувальників. І щоразу юні пожежні дивують глядачів яскравими образами та перевтіленнями, гучними та дзвінкими піснями, артистизмом і гумором.  А проходить цей фестиваль за сприяння Головного управління ДСНС України в Київській області та Департаменту освіти та науки Київської облдержадміністрації.

Ось і в другому кущовому етапі серед 16 команд, участь взяла й наша команда «СПАЛАХ» Таращанської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, котра представляла район.

Щоб попасти у фінальну гру, команди цього разу змагалися в трьох етапах-конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання» та «Плакат соціальної реклами».

У першому конкурсі учасники представляли свою команду впродовж 5 хвилин, аби глядачі могли познайомитися з нею. У «Домашньому завданні» кожна команда протягом 10 хвилин повинна була розкрити тему: «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя - у біду не потрапляй!» Також під час жеребкування кожна команда отримала завдання із темою для створення плакату соціальної реклами. Юні пожежники вміло втілили своє бачення безпеки життєдіяльності на папері та презентували мистецтво членам журі, у складі якого представники ГУ ДСНС України в Київській області та ЦТДЮ Київщини.

У результаті напруженої боротьби в ІІ кущовому етапі Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників, команда «СПАЛАХ» нашого району виборола почесне ІІ місце. І це й не дивно! Адже в її складі неймовірні гравці – капітан Владислав Олексенко, до речі, нагороджений у номінації «Ідеальна акторська робота», вокалістки відомого не лише в Україні народного фольклорного ансамблю «Вишиванка» ЦТДЮ та учні міської ЗОШ №2.

До речі, Таращанський РС ГУ ДСНС України в Київські області в особі начальника Миколи Маслюка висловлює щиру подяку всім учасникам команди й вітає з нагородою, а також бажає перемоги на фіналі фестивалю, котрий відбудеться в травні, і де команди продемонструють свої творчі роботи для того, аби гідно представити нашу область на Всеукраїнському фестивалі.

Ярослав Яцевський.

   

Переглядів: 395 | Додав: school2tar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Офіційні лінки

Copyright MyCorp © 2024