П`ятниця, 17.05.2024, 08:08
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
працівник КМСД
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Грудень » 9 » Усе для перемоги!
10:31
Усе для перемоги!

Війна… Страшне слово, яке ще донедавна було для нас лише далекою трагічною сторінкою історії. Тисячі жертв, серед яких і солдати, молоді та старші, які залишивши свої домівки, сім’ї, пішли на фронт, бо по – іншому не могли, вважали своїм обов’язком, захистити невинних людей, дітей, щоб над Україною було мирне небо, а українці – вільною нацією.

Учні, вчителі та інші працівники Таращанської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ніколи не залишалися осторонь тих подій, що відбуваються нині на сході України. Так було і цього разу. Нещодавно відбувся «Солодкий ярмарок». Дуже багато було охочих купити, за «символічну» ціну, те, що так дбайливо й якісно приготували самі школярі та їх батьки. А купували солодощі й учні, учителі та працівники школи, батьки. Спільними зусиллями, аби якнайкраше допомогти бійцям на Сході, було зібрано 3964 грн. Із них 2464 грн. Передані доньці бійця АТО Маріанні Кашубі, у якої страшний діагноз - «злоякісна пухлина правого ока». Цю невелику суму передали мамі Маріанни – Жанні Олександрівні із щиросердечними побажаннями швидкого одужання.

Решту суми, а це 1500 грн., адміністрація ЗОШ №2 передала гостям концерту присвяченого Дню захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дню українського козацтва, що відбувся нещодавно в школі.

А хто ж були гостями концерту? Це дуже цікаві та героїчні люди, які заслуговують великої шани та поваги: Юрій Павлович Пошелюжний, колишній командир танкового взводу, керівник ГО воїнів АТО, прапорщик, Олександр Петрович Пожарніцький, командир машини Б-М 21 «Град», Сергій Миколайович Кравченко, командир міномета та В’ячеслав Анатолійович Раннєв, механік-водій МТАБ. Вони розповіли присутнім про події, що відбуваються зараз на Донбасі. Разом із грошима небайдужі учні школи передали власні малюнки та обереги бійцям у зону АТО.

Та, мабуть, найвражаючим моментом концертної програми був виступ відомого у нашому краї та далеко за його межами співучого гурту «Шураві», пісні котрого й самих його учасників добре знають у багатьох гарячих точках Донбасу. Перед присутніми виступали Олександр Розпутній, Олександр Сташкевич і Петро Красуцький, які подарували глядачам найцінніший скарб – пісню, ту, що ніхто її ще так не співав, ту, що й досі береже в душі український народ.

На завершення свята в залі з гордістю лунало: «Слава Україні!» У відповідь котилося: «Героям Слава!»

 

Переглядів: 439 | Додав: Natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Офіційні лінки

Copyright MyCorp © 2024