П`ятниця, 17.05.2024, 11:38
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
працівник КМСД
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Червень » 1 » Випускний вечір
09:55
Випускний вечір

28 травня 2016 року стало визначним днем у шкільному житті й назавжди ввійде в історію школи та залишиться найяскравішим, незабутнім спогадом для всіх, а особливо для випускників 11 класу, які 2005 року вперше переступили шкільний поріг. Особливо пам`ятним буде свято й для батьків, рідних випускників 2016 року та  вчителів школи.

Цей вечір став радісним і сумним водночас: 11-класники пройшли завершальний етап на шляху дитинства й зробили перший крок у доросле життя.

Випускний вечір… Скільки в ньому спогадів, мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі… Які щемливо-ніжні почуття охоплюють душу! У цей незвичайний та урочистий день попрощався  зі школою 21 учень! Світанкова зоря покликала їх у незвідані далі, різнобарв`я життя для праці й радості.

А повели наших випускників у Країну Знань такі ніжні, милі, лагідні перші вчителі – Івашина Ірина Сергіївна, Гончаренко Аліна Петрівна, Струковська  Любов Володимирівна, Поштаренко Ольга  Вікторівна.

Слова випускників, перших учителів, від імені яких виступила Поштаренко Ольга Вікторівна,  батьків, від імені яких звернулася Озадовська Надія В`ячеславівна, директора, класного керівника – Даценко Алли Василівни – не залишили байдужими нікого. А пісні «Світ без війни», «Let it be», «Ох який директор», «Класному керівнику», «Моя учителько», «Мої рідненькі вчителі», «Батьки мої», «Україна – це ти», які випускники та учні нашої школи – Левицька Мар`яна, Ткаченко Тетяна, Гляс Євгенія, Рябчук Марія, Сапожнік Артем  та інші - заспівали під керівництвом нашого  незамінного  помічника будь-якого шкільного свята, учителя музичного мистецтва, що всі  роки навчання нас у школі сприяв  дозвіллю й музичному розвиткові, –– Тетяни Миколаївни Клименко  – зворушували до глибини душі.

          Допомогли повернутися випускникам  у світ дитинства учні 1 – Б класу (класовод – Рибченко Н. М.), а дівчинка-дитинство та хлопчик-дитинство – Крутоус Віталій та Гайдамака Анастасія – пообіцяли випускникам урочисто нести звання учня нашої школи та сказали схвальні слова про 11-класників:

  • бути такими ж доброзичливими, як Рибченко Руслана, Загнітко Ілона, Козленко Карина, Хаян Ірина, Манюк Саша, Нечипуренко Дар`я, Зізенко Наталія,
  • любити спорт, як Гнатенко Володимир, Кимличенко Віталій, Оранський Дмитро,  Поліщук Владислав, Черевичний Микола,
  • коли вже захоплюватися якимось предметом, то аж до перемог в олімпіадах і конкурсах, як Лобоцька Ірина, Озадовський Ілля, Оленюк Андрій, Хайленко Катя,
  • готувати вітальні листівки, як Дем`яненко Аліна та Хайленко Катя,
  • не втрачати почуття гумору навіть у найсумніших ситуаціях, як Грицай Ольга, Дем`яненко Аліна, Бузинна Аліна,
  • мити так старанно підлогу, як Зеленський Олег, Бродюк Юрій та Кимличенко Віталій,
  • бути неперевершеними артистами, що люблять театр і дарують шкільному товариству незабутні враження від вистав, як усі учні 11 класу!

Також наші випускники підготували «Пам`ятку вчителям», чим викликали у своїх наставників щирі усмішки.

          А які сльози зросили обличчя наших батьків, серед яких одна єдина дитина, а сьогодні випускник чи випускниця, закінчили школу.

Пономаренко Олена Юріївна,

Козленко Олена Михайлівна та Віталій Васильович,

Нечипуренко Тетяна Володимирівна та Ігор Віталійович,

Озадовська Надія В`ячеславівна та Леонід Васильович,

Хаян Людмила Миколаївна та Вадим Володимирович.

А ще в батьків учнів  класу найменша дитина сьогодні попрощалася зі школою, і тому вони присутні на святі як батьки востаннє. Більше не будуть вони щоранку проводжати своїх дітей до школи, ходити на батьківські збори, перевіряти щоденники своїх синів і доньок.

Це – Бродюк Олексій Васильович та Олена Борисівна,

Бузинна Ольга Миколаївна та Анатолій Олександрович,

Зеленська Галина Андріївна та Олег Григорович,

Зізенко Наталія Олегівна,

Кимличенко Валентина Петрівна,

Оленюк Галина Ладиславівна та Василь Петрович,

Оранський Микола Васильович та Галина Сергіївна,

Поліщук Олександр Володимирович та Світлана Миколаївна,

Хайленко Наталія Григорівна.

Родзинкою вечора став випускний вальс. Дивлячись на неперевершене виконання традиційного для такого свята танцю, який наші випускники підготували під керівництвом Бурлія Є. Г., дорослі переконалися: школярі виросли, діти перетворилися на жіночних вродливих дівчат і мужніх та впевнених у собі юнаків.

Вручили атестати випускникам директор школи – Бурківська Людмила Федорівна -  та заступники директора з навчально-виховної роботи  школи –  Коваль Світлана Валеріївна та Поштаренко Ольга Вікторівна. З гордістю можна зазначити, що Озадовський Ілля та Оленюк Андрій отримали атестати з відзнакою – нагороджені золотою та срібною медаллю відповідно.

А також наші випускники, беручи участь у предметних олімпіадах та конкурсах, стали переможцями та призерами ІІ (районного)  та ІІІ (обласного) етапів. Рекордсменом виявився Озадовський Ілля, який був відзначений грамотами з 9 предметів!

Батьки наших випускників отримали подяки за виховання високих моральних рис громадянина України, допомогу дитині в навчанні тощо.

Сьогодні з нагоди випуску нас зі школи випускники  започаткували традицію – створення галереї шкільного фото випускників та їхніх учителів. Таким чином, думаємо, вони залишать  про себе згадку у стінах нашої рідної школи.

А також зробили подарунок нашій другій домівці й вручили його директору – Людмилі Федорівні Бурківській – 2 радіомікрофони, які дозволять учням будь-якого шкільного свята відчувати себе впевненіше.

Ошатне, по-святковому прикрашене випускниками шкільне приміщення, яке вселяло спокій та впевненість в 11-класників, щирі посмішки рідних та друзів, які завітали на свято, дружня підтримка однокласників – усе це сприяло теплій, родинній атмосфері випускного вечора, під час якого всі присутні раділи за успіхи наших випускників, милувалися вродою та статечністю їх, насолоджувалися емоційними виступами 11-класників, зроняли сльози, будучи зворушеними словами справжніх господарів свята та гостей – усе це назавжди ввійде в Літопис Таращанської ЗОШ ІІІ – ІІІ ступенів № 2.

Низький уклін і безмежна подяка дирекції, учителям та працівникам школи за зерна Доброти, Любові, Патріотизму та скарбницю знань, які проросли і в майбутньому дадуть прекрасні плоди!

А потім наше свято продовжувалося в піцерії «Маргарита», де радість із випускниками розділили їхні батьки.

 А нам, випускникам, ми кажемо: «У добру путь! Нехай щастить!»

Лобоцька Ірина, випускниця школи 2016 р.

   

    

   

   

   

 

Переглядів: 684 | Додав: school2tar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Офіційні лінки

Copyright MyCorp © 2024