П`ятниця, 17.05.2024, 06:31
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
працівник КМСД
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 23

    21 листопада учні 9-А (кл керівник Заверталюк С.М.) та 8-Б класу(кл керівник Лащенко І.В. провели відкриту виховну годину, присвячену подіям Революції Гідності.

    Школярі підготували колажі, хроніку подій, які відбувалися в ті трагічні дні, продекламували вірші людей, які безпосередньо перебували на Майдані і є очевидцями виборення прав і свобод українців. Хвилитною мовчання вшанували всіх, хто загинув, виборюючи нам світле майбутнє.

    На захід була запрошена бібліотекар школи Бурлій Н.Г.. Вона презентувала нові книги: "Небесна сотня" автор К.Богданович; "Егоїстка", "Кіборги з людським обличчям", "Янгол з Небесної Сотні" автор Т.Пакалюк. Ніна Григорівна розповіла історію життя наймолодшого учасника Майдану Назара Войтовича, який був патріотом України і загинув, віддавши своє життя за нашу свободу.

... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: school2tar | Дата: 23.11.2016 | Коментарі (0)

    21 листопада у 7-А класі (класний керівник Гнатівський М.О.) була проведена класна година на тему "Скажемо своє слово про Україну", присвячена Дню Гідності та Свободи.

    Учні дуже добре підготувалися, вони згадали про ті події в нашій країні, які відбулися в листопаді 2013 - лютому 2014 року; з шаною, любов'ю і вдячністю говорили про патріотизм і мужність громадян, які піднялися на захист прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

    В червні цього року, перебуваючи на екскурсії, діти побували на Майдані Незалежності у Києві. Учні пройшли по Алеї Небесної сотні, зупиняючись біля кожного пам'ятного знака, вклоняючись і віддаючи шану загиблим Героям.

    Сьогодні вони переглянули світлини (зроблені в той час), на яких зображена увіковічнена пам'ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за честь, свободу і гідність Української держав ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: school2tar | Дата: 23.11.2016 | Коментарі (0)

      У 4-Б класі (класний керівник Гончареонко А.П.) пройшла виховна година на тему: «За Україну, за її волю! Вічна пам'ять героям Небесної Сотні!»

      Діти вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання, запалили свічку. Згадали події, які відбувалися в кінці 2013 на початку 2014 року. Діти зачитували вірші «А сотню вже зустріли небеса…», «Майдан». Переглядали світлини.

       Бібліотекар Ніна Григорівна розповіла про наймолодших героїв-майданівців. Продемонструвала книги, які знаходяться в бібліотеці, де у віршованій формі освітлені події тих днів.

    ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: school2tar | Дата: 23.11.2016 | Коментарі (0)

    21 листопада у 8-А класі (класний керівник Бакал О.П.) відбулась виховна година «День гідності та свободи». З розповіді класного керівника  учні дізнались, що свято відзначається щороку  на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої (2004року) та Революції Гідності (2013 року). Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих на Майдані. Говорили і про події, що відбуваються в Україні нині. Дійшли висновку, що свобода Україні дається дуже дорогою ціною, а тому і самим потрібно бути гідними українцями.

Переглядів: 339 | Додав: school2tar | Дата: 23.11.2016 | Коментарі (0)

21 листопада Україна відзначала День гідності і свободи – третю річницю Євромайдану. В цей день три роки тому на Майдан у центр Києва вийшли перші протестувальники, які хотіли підтримати євроінтеграційні прагненняУкраїни і створити додатковий тиск на тодішнього президента В.Януковича, аби він підписав угоду про Асоціацію з ЄС.

Саме про події трирічної давнини йшлося на виховній годині в 7-Б класі. Учні вшанували пам’ять жертв масових акцій протесту 2013-2014 років за європейський курс розвитку країни, а також переглянули документальний фільм «Спецпроект – Євромайдан».

    ... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: school2tar | Дата: 23.11.2016 | Коментарі (0)

    …Минають роки…Роки важких втрат, болю і випробувань від подій, які назавжди змінили країну і кожного українця. Подій, які залишили в минулому мирне розмірене життя. Листопад 2013 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди. Вся Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості влади і щирого, чистого, світлого, відчайдушного пориву повстанців. Людей з дерев’яними щитами, які гинули від снайперських куль професійних вбивць. Такою є ціна нашої свободи. Кривава жертва мирних людей. Принесена на жертовник заради майбутніх поколінь.

    І сьогодні 21 листопада в стінах нашої школи відбулася лінійка-реквієм, на якій учні, вчителі, батьки віддали належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору. Ведучі, учні 1 ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: school2tar | Дата: 23.11.2016 | Коментарі (0)

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства. З нагоди цього свята в нашій школі відбулися зустрічі учнів різних класів з викладачами Білоцерківського аграрного університету агробіотехнологічного факультету. Учні дізнались, що  сільське господарство — одна з найважливіших галузей економіки України, бо саме від  працівників сільського господарства залежить, що ми їстимемо завтра, і як ці продукти вплинуть на наше життя. Також викладачі розповіли про свій навчальний заклад, про спеціальності, які можна там здобути. Зустрічі відбулися з учнями 10 -11 класів, 8-А, 1-А класів. Найцікавіше було першокласникам, адже вони дізнались, хто такий агроном. Відео зустрічі можна переглянути за посиланням https://sites.google.com/site/bcagrofac/video 

... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: school2tar | Дата: 23.11.2016 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Офіційні лінки

Copyright MyCorp © 2024